Best for Finance

Best for Finance helpt ondernemers in het MKB met tijdig, accuraat en eerlijk advies om orde te scheppen in hun financiële rompslomp en hen van de financiële parameters te voorzien die zij nodig hebben om een goede sturing te geven aan hun bedrijf.

Tijdig: Met welke gegevens stuurt u uw bedrijf? Houdt u zich vast aan de jaarrekening van vorig jaar of werkt u liever met meer recente gegevens? Best for Finance geeft u de tools om met de meest actuele cijfers uw onderneming aan te sturen en waar nodig weer snel bij te sturen.
Hierdoor kunnen belastingaangiftes zonder veel moeite op tijd gedaan en voldaan worden.
Ook kan Best for Finance u aan de hand van uw huidige financiële situatie voorzien van een kijkje in de toekomst door middel van liquiditeits-, kosten- en winstprognoses. Best for Finance kijkt achteruit om samen met u vooruit te kunnen denken!

Accuraat: Sturen op cijfers kan alleen als de informatie juist is. Precisie en nauwkeurigheid staan daarom ook hoog in het vaandel bij Best for Finance. Alleen met de juiste cijfers wordt u voorzien van betrouwbare managementinformatie en daar kunt u op vertrouwen!

Eerlijk: Duidelijke afspraken maken en die ook nakomen. Dat is de basis van een samenwerking met Best for Finance. Op elkaar bouwen en vertrouwen vanuit een wederzijdse verantwoordelijkheid. Helder en open in klare taal dat is eerlijkheid volgens Best for Finance.


September

Heeft u uw jaarcijfer over het vorige jaar al gepubliceerd? Dit moest binnen zes maanden na einde boekjaar. Als u dit niet gedaan heeft moet u notulen maken van de AVA dat u uitstel heeft tot 13 maanden na boekjaar.